Vivalib sluit tweetal overeenkomsten met ZorgID (Volker Wessels)

28 mei 2019 12:22 Gepubliceerd door

In navolging van de overeenkomsten die Vivalib reeds met andere bouwondernemingen zijn afgesloten is nu een tweetal overeenkomsten getekend met ZorgID, de landelijk werkende ontwikkelaar op het gebied van zorgarrangementen van de Volker Wesselsgroep.

Gezamenlijk zal gekeken worden naar de kansen die er in de markt zijn om Vivalib te integreren in door ZorgID te realiseren bouwprojecten. In de ondertekende samenwerkingsovereenkomst, die als paraplu hangt boven de te ontwikkelen bouwplannen, is afgesproken wie welke inspanningen verricht bij deze gezamenlijk aan te pakken bouwplannen en onder welke condities dat zich zal afspelen.

Concreet is daar al een verdere invulling aan gegeven voor het gebied Stoofpolder in Bruinisse, waar Volker Wessels een grondpositie heeft. Voor dat gebied is een intentie-overeenkomst afgesloten waarin is vastgelegd dat partijen samen een plan voor circa 80 woningen, waarvan een gedeelte op basis van het Vivalib-concept, zullen gaan uitwerken. Als dit leidt tot een haalbaar plan zal deze intentieovereenkomst worden omgezet in een projectovereenkomst.

Gecategoriseerd in :

Vivalib

Commententaren zijn gesloten.